Website-ul c-i.ro este administrat de S.C. C&I Grup International SRL inregistrata in Bucuresti, cu Sediul social in Str. Avalansei nr.18, Sector 4 si punct de lucru in Splaiul Unirii nr. 60, Bucuresti.

Utilizarea site-ului c-i.ro constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul acestei pagini si a intregului site.

Administratorul site-ului c-i.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare care depaseste sfera copiei private reglementate de lege si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Informatii si servicii

c-i.ro poate publica pe site informatii despre serviciile oferite, preturi si alte detalii referitoare la cursele interne de microbuze.
• Toate preturile aferente serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON)
• Toate informatiile folosite pentru descrierea serviciilor disponibile pe site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea c-i.ro, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

Administratorul c-i.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente.

 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului c-i.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul c-i.ro. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul c-i.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului c-i.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate informatiile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@c-i.ro